Zonnebloemstraat 9, 9500 Geraardsbergen
cinema.focus@skynet.be
BE0429.965.465

FILMAANBOD WEEKOVERZICHT NIEUWSBRIEF B2B CONTACTEER ONS
WORDT VERWACHT CADEAUCHEQUES TARIEVEN SCHOLEN SOLLICITEREN
BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN

U bent een vereniging en u wil uw clubkas spijzen. Als u minimum 100 mensen bij elkaar kunt krijgen, kan u winst maken met vertonen van een film in Focus. Contacteer ons voor meer info.

U wil uw klanten een avondje film aanbieden. Ook dat kan. Contacteer ons en wij werken samen met u een perfecte avond uit voor u en uw klanten. Wij maken een avond op maat voor u.

Hieronder vindt u 3 verschillende basisformules:

1.    Een herneming van een film die niet meer in het bioscoopcircuit loopt. Deze formule kan op weekdagen, niet op feestdagen, niet op vrijdag, zaterdag of zondag. Minimumafname: 100 tickets


Ticketprijs:
9,00 €*
 
2.    Een (besloten) voorstelling van een film die op affiche staat. Deze formule kan op weekdagen, niet op feestdagen, niet op vrijdag, zaterdag of zondag. Afname gebeurt per zaal

Ticketprijs :
11,50 €*
 
3.    Een avant-première van een film die nog moet uitkomen, ongeveer 2 weken voor die in roulatie komt. Deze formule kan om het even welke dag. 
Afname gebeurt per zaal Ticketprijs :
11,50 €*
 
* Deze prijzen zijn richtprijzen. Deze kan soms afwijken naar gelang de keuze van de film.
 
Voor alle formules geldt dat u er, zo u het wenst, winst kunt mee maken door toegangskaarten te verkopen, die u zelf laat drukken. In de mate van het mogelijke nemen wij uw vertoning op in onze publiciteit ( Focus-internetkrant, Focus website, dag- en weekbladen…) – dat kost u niéts. Transport, (de)montage en projectie van de film is altijd in de prijs begrepen ; u hoeft daar dus helemaal niets voor te doen. En ook de zaalhuur valt best mee : 0 (nul) €.

 
BOEKING EN INFO
Voor boekingen kunt u bellen of, beter nog, mailen. Bellen doet u best tijdens de openingsuren van Focus. 
Telefoon: 054/42 17 16
Mailen: cinema.focus@skynet
.be  


 
 

 (c) 2012 - Bioscoop Focus Geraardsbergen - Contact Webdesign